Selectati transfer


Suplimentar Informatii

Va rugam sa introduceti orice informatie suplimentara despre excursia dvs. pe care o consideratii a fi necesara pentru noi.

Sosire in
Plecare inTransfer Autocar


Autocar


Disponibile la cerere pentru grupuri ce doresc sa calatoareasca catre cele mai populare destinatii din Grecia.

Serviciul Limuzine


Limuzine


Oferim transferuri cu limuzine luxoase catre o gama larga de destinatii. Bucurati-va de confort cu una din limuzinele noastre.

Transfer cu Elicopterul


Transfer Aerian


Serviciul de Transferuri Aeriene ofera avantaje unice, combinand siguranta, confortul si versatilitatea

Transferuri Taxi


Taxi Transfer


Servicii de taxi rapide si de incredere, la dispozitia dumneavoastra in orice moment, spre orice destinatie.

Transferuri

High Quality

Calatorind prin Meli Tours va oferim transferurile dorite. Indiferent daca sunteti grup si cautati un transfer cu autocarul sau un cuplu ce doreste sa inchirieze o limuzina, noi va putem ajuta. Oferim o varietate de tipuri de masini, atat in Grecia dar si in Europa. De asemenea, merita mentionata echipa noastra de soferi profesionisti, cu mare experienta la cel mai inalt nivel.

Optiuni Diverse de Transferuri

Serviciul de Transferuri MeliTours pune la dispozitie autocare si mini-autocare noi, echipate complet, la preturi fara concurenta. Autocarele noastre first class, va pot duce, intr-un mod confortabil si convenabil, in orice locatie doriti, incluzand atat Grecia continentala cat si insulele grecesti. Pe langa cele mentionate anterior, oferim transferuri taxi, de inalta calitate si la preturi speciale, de la aeroport la hotelul dvs. De asemenea, nu in ultimul rand, servicii de transfer cu limuzina sau cu elicopterul sunt disponibile pentru oaspetii nostri VIP.


Aboneaza-te la

Newsletter