Cod Securitate Card (CVV2 sau CVC)

CVV2 este o masura de securitate importanta pentru comerciantii care ofera posibilitatea plati online. Localizat pe spatele tuturor cardurilor, CVV2 este alcatuit din ultimele 3 cifre printate pe zona de semnatura.


Ce este codul de securitate?


Este o masura de securitate pe care noi o cerem pentru toate tranzactiile. Deoarece codul de securitate al cardului este un numar este listat pe cardul dvs., dar nu este depozitat nicaieri in alta parte. , singura varianta de a-l cunoaste este sa detineti cardul. Toarte cardurile VISA, MasterCard emise in ultimii 5 ani au un cod de securitate.Visa, MasterCard & cele mai multe carduri:


Acest numar este printat pe cardul dvs. MasterCard & Visa , in zona semnaturii, de pe spatele cardului (sunt ultimele 3 cifre de dupa nuarul cardului de credit in zona semnaturii ). DACA NU PUTETI CITI CODUL DE SECURITATE TREBUIE SA CONTACTATI EMITORUL .American Express:


Cardurile American Express au codul de securitate (cunoscut si sub denumirea de CID) printat deasupra numarului de card imprimat pe fata cardului (in dreapta sau in stanga).Aboneaza-te la

Newsletter